top of page

Voeding

Gezonde voeding en voldoende voedingsstoffen zijn van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je lichaam gezond blijft. Het zorgt ervoor dat je lichaam voldoende bouwstoffen heeft om optimaal te kunnen functioneren en in staat is om afvalstoffen op te ruimen en cellen te vernieuwen.

 

Een lichaam wat goed gevoed is functioneert optimaal en dat maakt dat je voldoende energie hebt om te doen wat je wilt, je vrij kunt bewegen en goed geaard blijft.

 

Belangrijk is om kwalitatief goede voeding te eten en gevarieerd te eten om de juiste hoeveelheden koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Soms heb je een verhoogde voedingsbehoefte, bijvoorbeeld wanneer je stress hebt, veel gifstoffen binnenkrijgt (roken, suikers, alcohol, etc.),intensief sport of ziek bent. Dan kan het soms moeilijk zijn om de juiste voedingsstoffen via de gewone voeding binnen te krijgen en is aanvulling met behulp van supplementen nodig. Hiervoor werk ik met de cellulaire voeding van Herbalife en Orthica. Beiden zuivere producten en voor veel mensen veilig te gebruiken.

 

Wanneer je een tijdje niet de voor jou juiste voedingsstoffen binnen hebt gekregen kan het zijn dat je uit balans bent geraakt. Dit kun je merken doordat je onder- of overgewicht hebt, je lichamelijke klachten hebt of zelfs ziek bent geworden, je merkt dat je minder energie hebt of onvoldoende spieropbouw bereikt bij het sporten.

 

Dan is het goed om te kijken wat je in je voedingspatroon kunt veranderen om weer in balans te komen en dat is waar ik je graag bij help.

bottom of page