top of page

Herbalife 

Gezonde voeding en voldoende voedingsstoffen zijn van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je lichaam gezond blijft. Het zorgt ervoor dat je lichaam voldoende bouwstoffen heeft om optimaal te kunnen functioneren en in staat is om afvalstoffen op te ruimen en cellen te vernieuwen.

 

Een lichaam wat goed gevoed is functioneert optimaal en dat maakt dat je voldoende energie hebt om te doen wat je wilt.

 

Het is belangrijk om kwalitatief goede voeding te eten (het liefst biologisch) en gevarieerd te eten om de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Soms heb je een verhoogde behoefte aan bepaalde voedingsstoffen, bijvoorbeeld wanneer je psychische of lichamelijke stress hebt, veel gifstoffen binnenkrijgt (roken, suikers, alcohol, etc.),intensief sport of ziek bent. Dan kan het soms moeilijk zijn om de juiste voedingsstoffen via de gewone voeding binnen te krijgen en is aanvulling met behulp van supplementen nodig. Hiervoor werk ik met de cellulaire voeding van Herbalife Nutrition.

 

Herbalife Nutrition is voeding die je van binnenuit tot in de celkern voedt. Het is zuivere voeding die zeer goed opneembaar is en je lichaam helpt (weer) gezond te worden en te blijven. Herbalife Nutrition gaat uit van 6 pijlers binnen voeding; 1. Proteïnen & Koolhydraten, 2. Vitaminen & Mineralen, 3. Goede vetten, 4. Vezels, 5. Fytonutriënten en 6. Hydratatie.

Het is belangrijk dat we van al deze voedingsstoffen dagelijks een juiste hoeveelheid binnenkrijgen om goed te kunnen functioneren.
Wanneer dit voor jou lastig is of  wanneer je last hebt van onder- of overgewicht, lichamelijke klachten of ziek bent, je merkt dat je minder energie hebt of onvoldoende spieropbouw bereikt bij het sporten, dan zou Herbalife Nutrition je kunnen helpen. Door een goede basisvoeding aangevuld met de juiste supplementen help je je lichaam en geest om weer in balans te komen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.

 

Mocht je willen weten wat jij nodig hebt! Ik adviseer je graag welke Herbalife producten dan geschikt voor jou zijn, want ieder mens is anders en heeft iets anders nodig.

 

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek. 

Wat is Herbalife Nutrition?

Herbalife Nutrition is wereldwijd het grootste bedrijf in maaltijdvervangers en voedingssupplementen. 

Het is het doel van Herbalife Nutrition om mensen te helpen gezonder en gelukkiger te worden.

Het werd opgericht in 1980 en wordt inmiddels in ruim 90 landen verkocht.

In Nederland is Herbalife Nutrition sinds 1993 verkrijgbaar. 

Het is een gezond, sterk bedrijf dat zelfs in de economische crisis is blijven doorgroeien.

Naast inwendige voeding bevat Herbalife Nutrition ook producten voor huid, haar en gezichtsverzorging.

bottom of page