top of page

Kerncoaching

We worden allemaal geboren als een helder schitterend kristal, maar door alles wat we in ons leven meemaken, de manier waarop we worden opgevoed en de manier waarop we voor onszelf zorgen veranderen we als we niet oppassen in een steeds groter wordende rots. We verstenen en verstarren en zien daardoor niet meer hoe mooi en liefdevol we in wezen zijn. 

Tijdens Kerncoaching kijken we samen naar wat je allemaal vasthoudt en waar je blokkades zich bevinden. We gaan naar de kernoorzaak van je klachten en blokkades toe om ze vandaaruit los te kunnen laten. Hierdoor kom er meer ruimte in jezelf en kom je stap voor stap weer dichterbij wie je in wezen bent, je ware Kern. Je leert weer van jezelf te houden, goed voor jezelf te zorgen en te doen waar je goed in bent.

Kerncoaching is een coachende therapievorm waarbij je weer contact leert maken met je lichaam en je gevoelens. Naast dat we samen in gesprek gaan, wordt ook contact met het lichaam gemaakt door het lichaam met de handen aan te raken. Hierdoor leer je te voelen wat er in je lichaam speelt en kan ik je helpen blokkades te ontdekken. We kijken naar wat de oorzaak is van de blokkades en laten vervolgens de vastgezette energie weer stromen, waardoor de blokkade wordt opgeheven. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt hierdoor geactiveerd en lichamelijke en psychische klachten ontstaan door de blokkades kunnen geleidelijk aan geheeld worden. 

Daarnaast kijken we hoe je kunt voorkomen dat er nieuwe blokkades ontstaan en hoe je patronen, overtuigingen en gewoonten die je niet meer tot dienst zijn kunt veranderen of los kunt laten. Je leert goed geaard en in het hier en nu te blijven en te vertrouwen op je gevoel, je intuïtie. Hierdoor wordt je geest rustiger en kun je op een adequate manier met je gevoelens en emoties omgaan. Je hoeft ze niet meer weg te stoppen, want dat is vaak één van de redenen dat blokkades ontstaan en je niet volledig jezelf kunt zijn. Je kunt dan weer gaan genieten van een energiek, vreugdevol en liefdevol leven vanuit je ware zelf, je Kern!

Kerncoaching is onder andere geschikt bij:

- stemmingswisselingen of depressieve klachten

 

- chronische lichamelijke of psychische klachten

 

- (dreigende) overspannenheid of burn-out

 

- verwerken van traumatische ervaringen

- vragen m.b.t. werk, relatie, persoonlijkheid of andere levensvragen

 

- laag energieniveau of extreme vermoeidheid

 

- emotionele blokkades of juist erg emotioneel zijn

 

- snel overprikkeld zijn, bijv. wanneer je een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Investering

Consult 60 minuten    €65,00

Denk je dat Kerncoaching jou zou kunnen helpen en zou je samen met mij dit pad willen bewandelen, neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

bottom of page