"Yoga brengt lichaam en geest in balans"

YOGA

In yogastudio De Kern is... worden wekelijks diverse yogalessen gegeven. Regelmatig yoga beoefenen kan leiden naar meer innerlijke rust en het in balans brengen van lichaam en geest.

 

Yoga gaat ook over het verkennen van je grenzen, de liefde voor jezelf, compassie en een juiste manier van ademen. Het gaat er bij yoga niet om hoe ver je in de houding komt, maar meer over het ontdekken van wat er in je afspeelt, nieuwsgierig zijn, je grenzen ontdekken en respecteren en ruimte in je zelf maken door spanningen los te laten. Hierdoor komt er meer rust, stabiliteit en flexibiliteit in jezelf, wordt je krachtiger en (her)vind je je balans.

De yogalessen duren 75 minuten en worden gegeven in kleine groepen van maximaal 7 leerlingen, waardoor de docent iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan geven.

 

Wil jij ook ervaren wat yoga jou kan brengen, meld je dan aan voor een proefles.

 

 

Lestijden

Lesrooster vanaf 1 september 2019:

 

Maandag  

  9.30 uur   yin yoga                 Harriët

19.00 uur   hormoonyoga       Joke

20.40 uur   hatha yoga            Joke

                                                    

Woensdag    

19.00 uur   Raja yoga               Corine

                    

20.30 uur  yoga nidra              Corine

 

Donderdag  

 

19.00  uur   yin yoga               Joke

                    

20.30  uur   hatha yoga          Joke


Zaterdag      

  

9.30 uur   yin yoga                Harriët info

In de maand augustus en in de kerstvakantie zijn er i.v.m. vakantie geen yogalessen

9342_edited.jpg

Joke Spruit

Yin, hatha en hormoonyoga

Tijdens haar lessen staat bewust ademen en bewegen vanuit liefde en mildheid naar jezelf centraal. Zij geeft les vanuit haar intuitie, waardoor de les altijd afgestemd wordt op wat de groep op dat moment nodig heeft om weer in balans en tot rust te komen.

Foto_Harriët.png

Harriët Boon

Yin yoga

Tijdens haar lessen ervaren leerlingen een rustgevende stilte, in een les waarin je even niets hoeft te presteren, om zo je lichaam soepel te maken en je geest te ontspannen. Het is haar streven om je in een klein groepje weer even tot stilstand te brengen.

Corine_edited.jpg

Corine v.d. Lagemaat

Raja yoga en yoga nidra

Tijdens haar lessen staat bewust bewegen met aandacht en respect voor je eigen grenzen centraal. Zij geeft haar lessen vanuit mildheid vorm. ‘Voor mij gaat Yoga over bewegen met bewuste aandacht.