Verhuur ruimte

De Kern is…een plek voor ontspanning, bewustzijn en persoonlijke groei. De ruimte van ongeveer 50 m2 is geschikt als praktijkruimte, voor het geven van yoga of andere lessen, workshops en cursussen of als vergaderruimte. De ruimte is in rustige huislijke stijl ingericht.

Indeling:

 

Je komt binnen in de hal op de begane grond en hier is een kapstok en kleine wachtruimte aanwezig. Ook bevind zich hier het ruime toilet. Via de trap (afsluitbaar via een schuifdeur) kom je in een open zolderruimte. Het puntdak met de balken geeft een ruimtelijk gevoel. In de ruimte ligt een prachtige houten vloer en in het keukengedeelte een laminaatvloer. De complete open keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie, gasstel, afzuigkap, vaatwasser, waterkoker en Senseo-koffiezetapparaat. De ruimte beschikt over airco en hete lucht verwarming en is daardoor snel op de juiste temperatuur te brengen. Er is zowel dimbare verlichting als fel tl-licht aanwezig en daardoor geschikt voor vele doeleinden.

 

Onder het schuine dak bevindt zich veel kastruimte waarin de yogamatten, dekentjes, (meditatie)kussens, bolsters, yogablokken, massagetafel, een opklapbare grote tafel en extra (klap)stoelen zijn opgeborgen. Ook zijn er 2 gemakkelijke stoelen, een klein tafeltje, hoog-laag kruk en een kamerscherm aanwezig waarmee je de ruimte desgewenst gedeeltelijk kunt afschermen.


De ruimte is in overleg te huur vanaf 2 aaneengesloten uren. Het is mogelijk om eenmalig de ruimte te huren, een vast dagdeel of gehele dag per week.

Beschikbaarheid:

Dinsdag ochtend en middag 

Woensdag gehele dag en avond

Donderdag ochtend en middag

Vrijdag gehele dag en avond

Zaterdag gehele dag en avond

Zondag gehele dag en avond

Kosten:

 

2 aaneengesloten uren        €25,00
4 aaneengesloten uren        €40,00
8 aaneengesloten uren        €75,00
Gehele dag en avond          €95,00

 


Heb je interesse in huur van de ruimte neem dan gerust contact op. Je bent ook van harte welkom de ruimte geheel vrijblijvend te komen bezichtigen. Zo kun je zelf kijken en voelen of de plek inderdaad bij je past! 

Contact

Joke Spruit

Rijksstraatweg 235-A

3956 CN Leersum

Tel: 06-24 151 337

Email: info@jokespruit.nl

BTW: NL001968194B79
KvK: 30265477

Privacydocument

Opening praktijk

Lestijden 

09.30  -  20.30 

gesloten

15.00 - 21.00

gesloten

gesloten

09.30 - 13.00

gesloten

Maandag:       

Dinsdag:        

Woensdag:    

Donderdag:  

Vrijdag:         

Zaterdag:      

Zondag:        

Maandag        09.30 uur   yin yoga 

                        20.40 uur   hatha yoga

Donderdag    19.00 uur   yin yoga

                        20.40 uur   hatha yoga 

© 2020 Joke Spruit