Harriët Boon

Leuk dat je ook interesse hebt in yoga en je wellicht de stap gaat zetten om een yin yogales bij mij te volgen. Zo kun je ervaren of yin yoga net zoveel voor jou kan betekenen als het voor mij heeft gedaan en nog steeds doet.

 

Yin yoga brengt mij even tot stilstand, een bewust moment van liefdevolle aandacht voor mijzelf. Zo voel ik wat mijn lichaam op dat moment nodig heeft en het 
weer te voeden met nieuwe levensenergie.

Yin Yoga heeft mij ook doen beseffen dat ieder mens, ieder lichaam uniek is en we ons niet met elkaar kunnen vergelijken. Het is heel belangrijk om onze lichamelijke grenzen te respecteren, en niet te laten beïnvloeden door anderen. 

En hoewel dit voor mij ook nog steeds een uitdaging is, heb ik in de afgelopen twee jaar steeds meer geleerd om naar mijn eigen grenzen te luisteren en te respecteren.

 

Op dit moment woon ik midden in de bossen van Doorn, waar ik elke dag geniet van de prachtige natuur, en de rust en vrede die het mij brengt. 

Ik ben lange tijd werkzaam geweest in verschillende kantoorfuncties, maar waar ik mij steeds minder thuis ging voelen en verder weg ging van mijn eigen kern.

Lichamelijk hield ik het ook niet meer vol om uren achter een bureau te zitten en kreeg ik steeds meer interesse in meditatie, mantra’s zingen en gezonde voeding. Uiteindelijk vond ik mijn passie in yin yoga.

 

In 2017 heb ik mijn yin yoga opleiding afgerond bij mijn docente Anoshe Overington van Stillnesinyoga. Ik ben haar heel dankbaar voor het delen van haar jaren lange kennis, ervaring en wijsheid over de Chinese geneeskunde. Mijn streven is dan ook om deze kennis weer verder te delen met de leerlingen en de mensen om mij heen, zodat steeds meer mensen in contact komen met deze zachte en zo belangrijke yoga vorm.

 

Tijdens mijn lessen ervaren leerlingen een rustgevende stilte, in een les waarin je even niets hoeft te presteren, om zo je lichaam soepel te maken en je geest te ontspannen. 

Het is mijn streven om je in een klein groepje weer even tot stilstand te brengen, je lichaam in zachtheid te accepteren zoals het op dat moment is. 

 

Leuk om jou binnenkort te ontmoeten tijdens een van mijn online yin yogalessen vanuit De Kern.

Meld je aan via tel 06-55 35 80 00.

 

Lieve groet,

Harriët

 

 

 

Lestijd

 

Maandag 9.30 - 10.45 uur via Zoom

Kosten

 

€ 7,50 per les

 

 

Contact

Harriët Boon

Tel: 06-55 35 80 00

Contact

Joke Spruit

Rijksstraatweg 235-A

3956 CN Leersum

Tel: 06-24 151 337

Email: info@jokespruit.nl

BTW: NL001968194B79
KvK: 30265477

Privacydocument

Opening praktijk

Lestijden 

09.30  -  20.30 

gesloten

15.00 - 21.00

gesloten

gesloten

09.30 - 13.00

gesloten

Maandag:       

Dinsdag:        

Woensdag:    

Donderdag:  

Vrijdag:         

Zaterdag:      

Zondag:        

Maandag        09.30 uur   yin yoga 

                        20.40 uur   hatha yoga

Donderdag    19.00 uur   yin yoga

                        20.40 uur   hatha yoga 

© 2020 Joke Spruit